PART 1.2.3 biedt therapieën, workshops en activiteiten aan die de persoonlijke groei bevorderen en het welzijn verbeteren.

Via individuele en/of groepssessies werken we o.a. aan het loslaten van spanningen, het verwerken van oude verhalen en trauma’s, het doorbreken van disfunctionele patronen, het ontwikkelen van nieuwe perspectieven, het versterken van het zelfvertrouwen, het verdiepen van zelfinzicht, het vinden van innerlijke rust, het opbouwen van veerkracht, het in de eigen kracht leren staan en het vergroten van de relationele en expressieve vaardigheden. Kortom, we bieden trajecten om je beter in je vel te voelen en een vrijer, rijker en voller leven te kunnen leiden.

 

Ons aanbod bestaat uit vier categorieën. Klik erop voor meer details.

 

Individuele begeleiding 

Begeleiding in groep 

Workshops en cursussen

Activiteiten

 

 

Voor wie ?

Ons aanbod is er voor mensen die psychisch lijden en voor iedereen die op zoek is naar een groter welzijn en meer levenskwaliteit. Wij zijn er in het bijzonder voor psychisch en/of maatschappelijk kwetsbare personen die zich niet thuisvoelen in de reguliere structuren of niet de middelen hebben om toegang te verkrijgen tot de meer alternatieve privé-initiatieven.