We bieden twee soorten individuele begeleiding: systemische en strategische therapie en coaching……A compléter

 

Systemische en strategische therapie

 

 In de systemische en strategische therapie, worden problemen en disfuncties gezien als het resultaat van verstoorde interacties van de persoon met zijn persoonlijke, familiale- en professionele omgeving. Het is een oplossingsgerichte aanpak die als doel heeft om de cliënt te helpen zijn moeilijkheden te overwinnen en hem te steunen in zijn proces van persoonlijke groei en empowerment. Deze therapeutische werkvorm kan worden ingezet bij elke vorm van psychisch onevenwicht en specifiek bij o.a.

 

Depressie

Posttraumatische stressstoornis

Stemmingsstoornissen

Angststoornissen

Burn-out

Fobieën

Obsessief-compulsieve stoornissen

Paranoia

Morbide jaloezie

Relationele problemen, ouder-kind problemen

Hypochondrische twijfel

Rumineren

Uitstelgedrag,

Eetstoornissen, etc.

 

Onze manier van werken is niet-normatief en transcultureel.

 

 

Coaching

 

Is een gepersonaliseerde begeleiding die je helpt om je eigen potentieel te kennen, die je helpt je zelfinzicht te verdiepen, je zelfvertrouwen te vergroten, keuzes te maken en je doelen te realiseren. 

Persoonlijke coaching helpt je om een ​​beter evenwicht te vinden en meer vervulling in je privéleven. We reiken je tools aan waardoor je o.a. leert om je stress, emoties en conflicten beter te beheren; je zelfvertrouwen en zelfrespect leert te versterken en je relatie met anderen leert verbeteren.

 

Professionele coaching heeft als doel hulpmiddelen en strategieën aan te reiken om je te leren om binnen een werkcontext: je stress en emoties te leren kanaliseren, je communicatie en relatie met de anderen te verbeteren, efficiënter te werken, meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, je voor te bereiden op belangrijke momenten (vergadering, moeilijk gesprek, presentatie), te leren omgaan met verandering, je carrière een wending te geven, etc.

 

Klik ook op de volgende links:

Begeleiding in groep 

Workshops en cursussen

Activiteiten